Cleco Endüstriyel Hava Darbeli Anahtar

Cleco Endüstriyel Hava Darbeli Anahtar

En zorlu işleriniz için Cleco havayla çalışan darbeli anahtarlara güvenin.

İster bir havacılık projesinde çalışan, ister bir montaj hattında veya otomobilde çalışan bir kargo gemisini bir araya getiriyor olun, Cleco'nun yeni havayla çalışan darbeli anahtar serisi aradığınız performansı sunacaktır. Chicago Pneumatic (Japonya) veya Ingersoll Randı (Çin) gibi rakiplerin aksine Cleco®, Amerika'da üretilen uzun süredir devam eden bir premium markadır. 

Uzmanlığı, çok çeşitli uygulamalar için bir asırdan fazla tasarım, test ve üretim araçlarının sonucudur. Cleco zorlu aletler serisi, kurulum kolaylığı, kullanım kolaylığı, konfor ve güvenliğin yanı sıra kullanıcı deneyimini geliştirirken üretkenliği artırmak için uzun süredir kolay bir seçim olmuştur.

Uluslararası Hava Aracı ve Endüstriyel Tedarik Şirketi, talepkar teknisyenlerin bir darbeli anahtarda aradıkları önemli özellikleri biliyoruz: cırcır tasarımı ve motorun maksimum torku. Cleco'nun yeni pnömatik darbeli anahtar serisinin her biri, her zamankinden daha fazla kontrol edilebilir tork sağlamak için üretildi. Her model ayrıca operatör konforunu ve verimliliğini en üst düzeye çıkaracak, üretkenliği artıracak ve yorgunluğu azaltacak şekilde tasarlanmıştır.

 

Yeni Cleco darbeli anahtar serisi aşağıdakiler için mükemmeldir:

Lug (tekerlek) somunları

Tahrik mili (CV) somunları

Alt çerçeve cıvataları

U-cıvatalar/Sıkıştırma cıvataları

İnşaat sabitlemeleri

Büyük sabitlemeler

• Aşırı torklu sabitlemeler

• CWC Premium Kompozit Serisi, kullanıcılara sessiz çalışma ve hafif tasarım gibi tercih edilen özellikleri sunar. Tek elle basma düğmesi ileri ve geri hareketi, üretkenliği en üst düzeye çıkarmaya yardımcı olur. CWC, performans, ergonomi ve dayanıklılığın nihai dengesini sunar.

 

• Yeni serinin "sert çocuk" veya Premium Metal'i olan CWM, üçü arasında en güçlü ve sağlam olanıdır. Denizcilik gemileri veya havacılık projelerinin kanatları gibi ağır hizmet uygulamaları için tasarlanan CWM darbeli anahtar, sert vuruşlu bir çift çekiç mekanizmasını ve yıllarca zorlu kullanım ve kötüye kullanıma dayanabilen zırhlı bir metal gövdeyi birleştirir.

 

 İş eldivenleri takılıyken kullanımı kolay olan CWM ayrıca kaymaya, sıcaklığa ve titreşime karşı koruyan yumuşak bir tutuşa sahiptir. Darbe mekanizması, en zorlu çalışma ortamlarında bile sorunsuz yüksek performans sağlar.

 

• Rakipsiz bir değerde yüksek tork, CV Serisi hafif, dengeli ve rahattır, genel endüstriyel üretim için ideal bir araçtır. CV, hızlı onarım işleri ve bakım çalışmaları için pratik ve sağlamdır. Cleco performansını çok uygun bir fiyata sunar. 

 

• Hava darbeli somun sıkma anahtarı kullanıcıları genellikle aletin en iyi güce, ağırlığa ve güç-hacim oranına sahip olduğunu ve bu da bir hava kompresörü, hava hattı ve bağlantı parçalarına yapılan ekstra yatırımı değerli hale getirdiğini söyler. 

 

• Düzenli bakımla Cleco darbeli anahtarlar genellikle rakiplerinden daha uzun süre dayanır ve her anahtarın bir veya iki yıl garantisi vardır. Hangi sektörde çalışıyor olursanız olun, Uluslararası Hava Aracı ve Endüstriyel Tedarik size işi halletmek için ihtiyaç duyduğunuz araçları, parçaları ve bileşenleri sağlayabilir ve bir darbeli anahtar arıyorsanız yeni Cleco'yu denemenizi öneririz.

Etiketler: hava darbeli anahtar, cleco, havalı el aletleri, havalı alet
Eylül 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR