Akılda Tutulması Gereken Ek İpuçları

Akılda Tutulması Gereken Ek İpuçları

 

Diskleri Değiştirme

Daima pnömatik açılı taşlama makineniz için özel olarak tasarlanmış doğru anahtarları veya ayar anahtarlarını kullanın. Yalnızca aletiniz için doğru boyutta ve eşleşen diskleri kullanın.

 

Çalışma Duruşu

Taşlamaların ayakta olduğunuz bir ortamda kullanıyorsanız, düzgün bir şekilde durun. Bu, çalışırken dengenizi kaybetmenizi ve muhtemelen kendinizi yaralamanızı önleyecektir.

 

İşinizi Güvence Altına Alın

İş parçanız kelepçelerle veya başka yollarla sabitlenebiliyorsa, yerinde tutarak daha iyi çalışabilirsiniz. Bu, taşalamalar kontrolünü kaybetme şansını azaltır.

 

Pnömatik Açılı Taşlama Makinesi Nasıl Kullanılır?

Kurmak

Hava araçları 90 PSI temiz, kuru hava gerektirir. Filtreli, regülatörlü ve yağlayıcılı bir hava kompresörü sistemi tavsiye edilir. Yalnızca kuru hortumlar kullanın. Bunu tüm hortumları ve kompresör deposunu her gün boşaltarak sağlayabilirsiniz. Doğru boyutta hortumlar ve bağlantı parçaları kullanarak bunları hava kompresörüne ve pnömatik açılı taşlama makinesine sıkıca sabitleyin.

 

Başlamak

Hava kompresörünü açın ve 90 PSI'ye ayarlayın. Pnömatik taşlama makinesini iki elinizle havada tutun ve etkinleştirmek için güvenlik anahtarına en yakın parmağınızı kullanın. Gücün artması için taşlama birkaç dakika verin. taşlamaya sıkıca kavrayarak, taşlama tamburunu üzerinde çalışılacak parçanın yüzeyine hafifçe dokundurun.

Yavaş ve sabit vuruşlarla taşlama iş parçası üzerinde hareket ettirin. Açılı taşlama ile gereken görevi tamamlayana kadar bunu yapmaya devam edin.

 

Kapat

Projenizi bitirdiğinizde, tetiği bırakın ve güvenlik otomatik olarak yerine kilitlenecektir. Bu, yanlışlıkla çalıştırmaları önler. Hava kompresörünü kapatın.

Hortumda hala hava basıncı olacağından, açılı taşlama makinesinin emniyetini açın ve basıncı serbest bırakmak için tetiği yavaşça sıkın. Hortumu öğütücüden ayırın.

 

Açılı Taşlama Makinesi Kullanmak İçin Çalışma Alanı Nasıl Olmalıdır?

Çalışma Alanı

Taşlama makinesini kullanmayı düşündüğünüz çalışma alanı iyi aydınlatılmış olmalıdır. Sıkışık alanlarda bile, ne üzerinde çalıştığınızı ve kaydedilen ilerlemeyi doğru bir şekilde görebilmeniz gerekecektir.

Mümkünse, kullanılan çalışma alanı temiz ve düzenli olmalıdır. Dağınık ve düzensiz bir çalışma alanı, kazalara ve yaralanmalara yol açabilecek riskler sunacaktır

Aletin açısını, tekerlekten çıkan malzeme sizden uzaklaşacak şekilde yaptığınızdan emin olun. Ayrıca, çalışma alanınızdaki diğer kişileri de yakın alandan uzak tutarak koruyun.

 

Kişisel güvenlik

Yukarıda önerilen güvenlik tertibatına ek olarak, pnömatik açılı taşlama makinesi kullanırken sizi kazalardan veya yaralanmalardan korumak için gerekli başka adımlar da vardır.

Bol giysiler giymeyin, uzun saçları arkadan bağlamayın ve takılarınızı çıkarmayın. Yaptığınız işe dikkat edin ve herhangi bir elektrikli aletle çalışırken sağduyulu davranın.

Kendinizi yorgun hissediyorsanız veya ilaç, uyuşturucu veya alkolün etkisi altındaysanız projeniz için başka bir gün seçin. Dikkatli değilseniz, bir kaza meydana gelme olasılığı vardır.

 

En iyi havayla çalışan açılı taşlama makinelerinden bazıları nelerdir?

Bir havalı açılı taşlama makinesinin diğerinden daha iyi olup olmadığını söylemek zor. Her şey gerçekten neye ihtiyacınız olduğuna bağlı. Bu nedenle, bu listeyi en iyi araçlar yerine önerilen araçlar olarak düşünün.

 

Kiralık veya Satın Alınabilen Pnömatik Açılı Taşlama Makineleri

Bu havayla çalışan açılı taşlama makinelerinin tümü satın alınabilir veya kiralanabilir. Size her biri için bağlantılar sağlayacağız ve bir Teklif İsteyebilirsiniz. Maliyetler ve nakliye çözümleri ile kısa sürede size geri döneceğiz.
 

Etiketler: havalı el aletleri, havalı somun sıkma, havalı somun sıkma-sökme tabancası
Ağustos 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR